Tältä näyttää nukkekotini tänään:

1470695.jpg

Kuten kuvasta näkyy, seinät eivät ole ihan vatupassin kanssa tehty, mutta eipä kai tuo tulevia asukkaita haittaa, luulisin.Vintin tuleva käyttötarkoitus ei ole vielä aivan selvillä. Lisäsin juuri nuo ylimmät laudat siihen, kun aiemmin siinä oli vain matala tila, mutta nyt siihen saa kunnon huoneet tehtyä. Ikkunoissa ei vielä ole laseja, niiden laitto on muhinut päässä jo pitkään, mutta vielä en ole niihin inspiraatiota saanut.  Joskus olisi tarkoitus jonkinlainen seinä tähän eteenkin tehdä, joko lasinen tai puinen. Kalustusta olen laittanut olohuoneeseen vain malliksi. Piti näet hiukan mallata kun sain juuri nuo sohvat päällystettyä. Olipa niissä aikamoinen nykertäminen.

Tässä olohuone lähempää:

1470698.jpg

Tuo sohvapöytä ei oikein miellytä silmääni, jotenkin ehkä liian siro tai jotain. Rappusten sijainti ei ole aivan paras mahdollinen, mutta silloin kun reikiä rappusia varten tein, en juurikaan ajatellut, miten tulen huonekaluja sijoittamaan.

Tässä keittiö ja kylpyhuone:

1470696.jpg

Noitten rappusten kanssa oli aikamoista luomisen tuskaa ja piti tehdä muutama omituinen paniikkiratkaisu, kuten tuo palkki tuolla vasemmassa reunassa. Alhaalla oikealla on pieni ovi rappusten alle. Voi sitten jemmata sinne jotain, vaikka siivousvälineet. Rappusten edustan pitäisi toimia myös pienenä eteisenä.

Tässä makuuhuoneet:

1470697.jpg

Ajattelin laittaa tuohon rappusten taakse sermin ja sen taakse sängyn. On sitten jotain "yksityisyyttä" , kun viereisen huoneen asukki joutuu kulkemaan tämän huoneen läpi mennäkseen omaansa... Sinisestä huoneesta tulee vanhempien huone ja punaisesta tyttären.

Huoneet (vinttiä lukuunottamatta) alkavat olemaan siinä kunnossa, että voisi alkaa sisustamaan, mutta jotenkin en vielä viitsisi, kun haluaisin saada talon ensin lopulliselle paikalleen. Hankala siirrellä painavaa taloa kalusteiden kanssa. En vain tiedä, että mihin sen laittaisin, ei se ompelupöydällekään voi oikein jäädä.