En ole joutanut taas pitkään aikaan pistämään tikkua ristiin nukkekodin edistymisen eteen, mutta viime viikonloppuna pääsin sentään Lahteen minimarkkinoille! Kyllä olinkin jo kyseistä tapahtumaa kerennyt odottamaankin. Oli hauska törmätä blogeista tuttuihin ihmisiin ja jutella ihan kasvotusten. Väkeä piisasi ja mukaan tarttui "yllättäen" pieni nyssäkällinen kaikkea tarpeellista.

Aivan ensimmäisenä menin Wooperin kojulle, missä ei meinannut ihmismassojen läpi nähdä, että oliko siellä jotain myytävääkin. Kolme esinettä sain kyynerpäätaktiikalla haalittua itselleni. Kuvan koiran löysin kirpputorilta, hänestä tullee emännän lellikki...

1630336.jpg

Seuraavaksi mukaani tarttuivat nämä iki-ihanat leivonnaiset, jotka pakattiin noihin suloisiin paperipussukoihin. Herkullisen näköisiä ovat. Vihdoinkin löysin myös kohtuuhintaisia kakkuvuokia, taisin saada messujen viimeiset yksilöt.

1630323.jpg 

Keittiön astiapula siirtyi unholaan tämän astiaston myötä. Taloon saatiin myös sisäkkö samasta kojusta, taisi olla Minimaailman koju, jos en aivan väärin muista.

1630326.jpg

Mattojakin löysin pari kappaletta ja makuuhuoneeseen myös verhoainekset.

1630331.jpg

Äitini oli mukanani ostoksilla ja sinä aikana, minkä minä vietin Wooperin kojulla, oli hän kerennyt kiertämään monet kojut ja ostanut minulle nämä hienoudet, kissa erityisesti oli iloinen yllätys, muutkin toki mieluisia.

1630342.jpg

Saas nähdä koska saan laitettua kaikki ostokseni nukkekotiin, pihahommat tuntuvat syövän kaiken vapaa-ajan. Nytkin sulho tuolla pihalla odottelee, että suvaitsen saapua paikalle, joten kai tästä on taas vaihdettava pihavermeet ylle ja tartuttava  1:1 lapion varteen.